Wie?

Huub Koch (Rotterdam, 1956) studeerde visuele communicatie aan de Willem de Kooning Academie (NL) en de Hochschule für Gestaltung (BRD). Hij is (visueel) strateeg, creatief ontwerper, ontwerpfilosoof, blogger, vlogger, boekrecensent, spreker en essayist. Koch debuteerde in 1975 als dichter, journalist, feuilletonist en prozaïst. Hij was actief als decorontwerper, documentair fotograaf, beeldend kunstenaar, designondernemer en communicatie expert.

Als publicist leverde hij bijdragen aan: The Education of A Typographer, Flyerdam, Web-TV, En dan nu de Polonaise, Beweging in de Zaak, Ontdek Vloggen en De Schiedamse Jaren. Tussen 2006 en 2017 schreef hij 1440+ postings over Communicatie op Weblog Zichtbare Zaken. Sinds 2015 schrijft hij essays voor het literaire tijdschrift Extaze. Hij is de auteur van BOHEEMSE DRAKEN IN EEN LEVEN AAN ZEE – Zere Plekken In Een Familiegeschiedenis.

In 2018 schreef Huub Koch LAAT ZIEN WAT JE WAARD BENT – De Kunst van Creativiteit voor (echt) Ondernemen – Betekenis vinden in je Leven & Werk – en Vormgeven als een Magneet. Een boek waarin Merkdenken verbonden raakt met filosofische en oeroude wijsheid en een context vormt die de persoonlijke anekdote niet schuwt. In 2020 verscheen DE BALZAC VAN ZWART NAZARETH – Jeugdzondes, letters en letraset – een bundel met essays die werden gepubliceerd in tijdschriften, magazines en op internet. Lees meer

Meer weten?

Mail nu met huubkoch@gmail.com.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close